skip to Main Content
Facebook +31 (0)546 - 47 34 41 info@vandenbos-cm.nl

Collega gezocht: Vacature template

Wil jij werken bij een innovatief bedrijf dat high-end software maakt voor robot besturingen?

Wij willen geen machines maken waarbij de besturing eruit ziet als een blokkendoos. Het moet er gelikt uit zien en daarnaast moet het perfect werken. Daarom werken wij met de nieuwste technieken. Beckhoff HMI’s gemaakt in HTML5 en Javascript, robot besturing direct vanuit de PLC. Wij zijn continu bezig met vernieuwende toepassingen en aansturingen.

Onze oplossingen worden verkocht in west Europa en hier hebben wij een naam hoog te houden van de meest intuïtieve en flexibele robot oplossingen voor de golfkarton industrie.

Wij zoeken een programmeur die zich kan vinden in deze denkwijze en mee wil werken aan onze machines.

Wat kun je verwachten

Een interessante werkomgeving die volop in beweging is. Een rechtstreeks dienstverband bij ons, we zijn een team met ongeveer 15 vaste mensen. Naast onze vaste mensen zijn er diverse externe programmeurs aan ons verbonden waar je nauw mee zult samenwerken.

Wat breng jij mee

De ideale kandidaat…

Je moet ervaring hebben en de ambitie om je verder te ontwikkelen in de industriële automatisering, waarbij je onze visie op het gebruikersgemak deelt. Bij voorkeur heb je ervaring met Beckhoff systemen of in ieder geval Codesys.

Je kunt je verplaatsen in de eindgebruiker en om een goed intuïtief en robuust systeem te maken, verdiep je je in nieuwe technieken om tot de perfecte oplossing te komen.

 

Daarnaast is het belangrijk dat je over communicatieve vaardigheden beschikt waarmee je softwaretaal kunt vertalen naar begrijpelijke termen. Dit zodat je anderen mee kunt nemen in denkstappen en samen met het team van engineers en verkopers tot maximale innovatie en klant tevredenheid kunt komen.

We zijn een klein en flexibel team en hierin voel jij je thuis. Je helpt waar je kunt en hier zal ook bij horen dat je af en toe mee gaat bij inbedrijfstellingen.

Minimaal HBO werk- en denkniveau
ervaring in de industriële automatisering
ervaring met het programmeren van een PLC
geen problemen om af en toe naar het buitenland te reizen
De voorkeur is om een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal te hebben.

Kom eens kennis met ons maken, dan kunnen we laten zien wat we maken en waar jij ons hopelijk bij komt helpen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Een indruk :  https://www.youtube.com/watch?v=bf8kHAjCqnc

 

Graag je sollicitatie sturen naar gerard@vandenbos-cm.nl

Van den Bos Robotics
Bedrijvenpark Twente Noord 89
7602 KS Almelo
W. www.vandenbos-cm.nl

Back To Top